Balance huset i Ry

FEDE DETALJER I RY, HVOR SUPER LAVENERGI NU ER FACTS

Palle ville have en svævende stue over sin have, og han ville kunne ligge i sit badekar - i sit soveværelse - og kigge på rådyrene på marken.

Huset kombineres af natur inde og ude. Bozel løste dette med et individuelt design hus med bl.a. kinesisk skiffer ude og sort finer inde. Og så skulle der været et skjult WC og Kontor i køkkenet.

Project Numbers

123K

I’m text. To update me, go to the Data Manager.

FEDE DETALJER I RY, HVOR SUPER LAVENERGI NU ER FACTS

I’m text. To update me, go to the Data Manager.

Facade hvor sten og farve spiller super godt sammen

I’m text. To update me, go to the Data Manager.

Project Gallery

bozel houses BALANCE
bozel houses BALANCE
bozel houses BALANCE
bozel houses BALANCE
bozel houses BALANCE
bozel houses BALANCE
bozel houses BALANCE
bozel houses BALANCE
1/3