bozels nye INTERIOR afdeling indretter ALT

Alle vores huse bygges af de stærkeste, vi har valgt at gå med de store, dette bringer bozel houses længer mod det bedste.

Et tæt samarbejde med den samme totalentreprenør er jeres garanti på at vi ikke kun optimere byggeprocessen for at kunne tilbyde de mest attraktive priser men også for at der ikke komme ubehagelige overraskelser senere i projektet. 

1/3
bozels andre små finurligheder og fede detaljer

Som hos så mange andrearkitekt og byggefirmaer, så er detaljerne vigtige, og designet skal være fedt og anderledes. Det skriver alle, men bozel gør noget ved det. Inspiration tager ingen grænser når vi sætter os ned med jer som kommende bygherrer. Når husene designes, så kommer alle bygherrernes ideer. Vi får sat gang i processen, og så sker det, at der bare kommer noget spændende ud af det. Det ses tydeligt på nogle af følgende fotos. Alt samme fra bozel husene- Vi behøver ikke købe inspirations fotos til vores hjemmeside - vi tager dem selv fra vores egne huse. 

 

BOZEL HOUSES | CVR NR: 36 73 05 36 | Bautavej 1A | 8210 Aarhus V | Tlf: +45 29 93 58 02 | salg@bozelhouses.com 

Billeder og tegninger er beskyttet af ophavsret, og må ikke benyttes i privat eller erhvervsmæssig henseende uden skriftelig samtykke fra BOZEL©