KOM HELT BAG OM BOZEL OG KONCEPTERNE

Denne side er for jer, der vil lidt dybere ned i materien og vide endnu mere....

 

Sætter arkitekter altid de fedeste streger? Kan et typehus leve op til jeres drømme? Det må virkelig være en overvejelse værd! Behøver det at være så dyrt at få sit eget hus? bozel mener nej. bozel er nybyggeri, hvor hverken køber eller bankmand får natlige mareridt eller kolde fødder. Her er luksus, design og fremtidens energivenlige hus nemlig standard. bozel huse er skabt af det stof, drømme er gjort af. I har formentlig aldrig set boliger lavet på den måde før. Det er ganske enkelt drømme omsat til beboelig virkelighed med indbyggede løfter om et godt liv med åbenhed, ro og rummelighed.

 

Med bozel oplever I fremtiden hus, der både som idé og koncept går helt nye veje, og gør op med ethvert element af traditionel kedsomhed. Det er boliger, der sætter livskvalitet på dagsordenen og stimulerer de familier, der skal bo i dem. Hvert eneste hus er helt unikt og har sin egen helt personlige historie at fortælle, og intet - stort eller småt - er overladt til tilfældighederne.

 

bozel huse rummer et væld af udsøgte detaljer i de allerbedste materialer - og hver enkelt detalje er der kælet for. Mange af løsningerne tegner vi selv, og har oveni fundet de nyeste og mest spændende mærkevarer, hvor dansk design er i topklasse. Vi siger hvorfor ? Hvorfor nøjes, eller hvorfor ikke lave det lidt federe....  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hør her, bozel og en kunde fortælle om fremtidens lavenergi hus.

 

"Det at tænke utraditionelt og fokusere på de rette materialer og rum (Room 1-2-3), gør virkelig en forskel"