KONTAKT OS FOR EN SNAK

bozel

bozel houses.com

 

ECOPARK

Bautavej 1A 

DK-8210 Aarhus V

salg@bozel.dk

Telefon +45 29 93 58 02

www.bozelhouses.com

CVR 36 73 05 36

 

Vi har rådgivere i hele landet.

Vi bygger i hele landet.

Vi besøger dig gerne på din adresse.

​Vi er klar ved telefonen alle dage fra 8-20:00.

Du kan også sende os en besked ved at udfylde skemaet her:

Læs mere om bozel her.

MØD HER NOGLE FÅ AF DE DEDIKEREDE FRA BOZEL TEAMET

Frank Petersen

Kreativ Direktør (Creative Director)

Telefon +45 29 93 58 02

frank@bozel.dk

 

Frank er den kreative ildsjæl, idémanden og arkitekten. Frank har arbejdet mere end 30 år med boligkoncepter og boligindretning over hele verden. Mange af bozel idéerne blevet skabt i 30.000 fods højde, på lange bjergvandringer, på toppen af den kinesiske mur og under havoverfladen i selskab med 1000 farvestrålende fisk. Frank er vores kreative direktør og flytter grænser. Bl.a. derfor laver vi huse, der er skarpere, mere elegante og det individuelle univers for vores kunder. 

 

Thomas Bundgaard

Intership 2019

Bygningskonstruktør (Building Constructor)

Telefon: +45 

Mail: tbundgaard85@gmail.com

 

Toms Spila

Intership 2019

Bygningskonstruktør (Building Constructor)

Telefon +45 50124781

Mail: tomsspila@gmail.com

 

Jan Boes

Chefingeniør (Managing Engineer)

Telefon +45 29 80 04 98

jan@janboes.dk

 

Vi ønsker i bozel, at alt, hvad vi laver af konstruktioner, gennemgås og færdiggøres af en 3-part således, at I som kunder er helt sikre på konstruktionsmodellerne. Derfor er Jan Boes tilknyttet som fast ingeniør og kontrollør af vores beregninger, inden noget sættes i produktion. Læs mere på Jan Boes hjemmeside

 

Lyubomir Kiryakov

Byggeleder

Bygningskonstruktør (Building Constructor)

Telefon +45 20 91 23 42

Lubomir kender bozels byggekoncepter bedre om nogen, 8 års tæt samarbejde har givet Lubomir en viden ikke mange har omkring byggeri i ISOBYG systemet, beton er Lubomirs speciale.
Sammen med Jan Boes laver Lubomir konstruktions tegninger og alle detaljer som en fast 3 parts samarbejdspartner.

 

...og så alle de andre

 

Du vil formentlig komme til at møde flere fra bozel teamet under byggeprocessen, herunder vores byggeledere - der altid er en fast del af projektet og rådgivningen omkring jeres husbyggeri - eller vores egne håndværkere på byggepladserne. 

Vi ønsker os alle et unikt hus, noget funktionelt og gerne noget lidt ud over det sædvanlige. Alt sammen for at gøre vores drømme til virkelighed. Det kan vi give jer hos bozel - ikke blot at realisere drømmene, men vi bygger også fremtidens individuelle design og lavenergi huse, der tilgodeser en moderne livsstil. Og, naturligvis til en pris, hvor alle kan være med. Det er huse ud over det sædvanlige, huse der er stærkere, huse der er bedre, huse der er sundere og ikke mindst huse der er flottere. 

 

bozel er konceptet der i dag bygger med landets bedste og mest solide totalentreprenører.

Med det helt særlige design og byggekoncept, og gennem anderledes tænkning og brug af verden som inspiration, giver bozel jer muligheden for at få et design og lavenergi hus, hvor I kan forvente, at der stort set ingen omkostninger er til hverken energi eller varme.

Og, så er vores unikke byggekoncept måske verdens bedste, det stærkeste og sundeste at leve i. 

Bliv inspireret på denne hjemmeside eller kontakt en af vores rådgivere, der gerne tager en dialog med jer. Vi kan kontaktes alle ugens dage fra 8-20.00.

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Grey Pinterest Icon
  • Houzz - Grey Circle

Billeder og tegninger er beskyttet af ophavsret, og må ikke benyttes i privat eller erhvervsmæssig henseende uden skriftelig samtykke fra bozel. © 2016 bozel