OM OS 

OM BOZEL

Vi - og vores kunder - er ikke i tvivl om, at når I vælger et bozel hus, så får I et hus ud over det sædvanlige. Vi er totalentreprenøren, der har et helt unikt design og byggekoncept, som gennem anderledes tænkning og brug af verden som inspiration, giver muligheden for at få et anderledes og lækkert individuelt lavenergi hus. Vi arbejder med top professionelle leverandører, gennemprøvede kvalitetssikringssystemer og sikrer et sikkert byggeri fra første streg til afleveret hus.

Vores hoved idé er et samlet livsstil koncept. Et koncept, der rækker langt frem i tiden, og altid er med tiden. Vi tænker i helheder og trivsel såvel inde som ude, og vi er kendte for en dansk og skandinavisk stil, med international tilpasning. Vi sikrer vores kunder lidt federe huse, til en pris og en konstruktion, som ikke findes bedre på markedet. Ingen konkurrenter kan sammenlignes med os...... 

 

Vi ønsker, at I skal have et unikt hus - i et design og i en kvalitet - som er noget helt særligt. Vi leverer det, der aftales, til den rette pris og tid - og ikke mindst, at budgettet holdes. Ud over super fede huse og designs, så giver vores byggekoncept uanede muligheder for at skabe det hus, I drømmer om. Og, så er det stærkere, sundere og er stort set uden følgeomkostninger til bl.a. el og varme. Læs mere om dette under konceptet.

 

Bozel bogen
build your dream

Læs bogen, build your dream, inspirerende læsning med hele historien om vores designere, arkitekter, samt vores nye banebrydende byggeteknik. 

 

Der vil åbne sig muligheder du aldrig før har set og læst om når der skal bygges spændende og solide huse.

"Sæt ord på jeres vildeste drøm. Giv los. Slip de
kedelige tanker om, hvad der ikke kan lade
sig gøre."
Frank Petersen, Indehaver, Bozel

TEAMET BAG BOZEL

bozel består af en lang række dedikerede medarbejdere, der alle ønsker at lave Danmarks fedeste huse. Vi tæller i vores rådgivningsteam ca. 10 kollegaer, der sikrer kundeoplevelsen og styrer det totale produktionsteam på ca. 75 kollegaer. Det er vigtigt for os, og ikke mindst for jer som kunde. 

 

Vi designer færdige koncepter. Vores design fase er helt unik, idet vores design team udvikler den enkelte bolig sammen med jer, helt fra bunden, eller med base i vores mange tidligere designede koncept huse. Vi garanterer, at hver eneste bolig vil være unik. 

 

Vi er med fra første møde, den første streg, de mange ideer og til gennemførelse af byggeprocessen og de løbende byggemøder. Vi varetager altid den fulde projektledelse med vores byggeledere på byggepladserne, og vi rammer altid 100% på prisen, så der ikke forekommer uforudsete regninger for dig. Dette sker ved en fast kontrakt med faste priser.

 

DET BETYDER ALT FOR OS

Vores vision er, at være et brand, der er kendt som branchens førende udvikler af individuelle design og lavenergi huse med eksklusive designs og indretningsløsninger, samt at vi skaber resultater, der sikrer vores egen vækst og udvikling. 

 

Vi vil lave "lidt federe” og ”lidt smartere” huse end alle andre. Med udgangspunkt i vores mission, skaber vi huse til priser, der er for enhver - mens vi stræber efter det absolutte, samt vi har komplette, lækre og banebrydende koncepter af eksklusive og energirigtige løsninger.


Derfor er vores værdigrundlag bl.a., at vi etablerer åbenhjertige relationer præget af troværdighed og dialog, både med jer og vores samarbejdspartnere. Det stærkeste team er et samarbejde mellem os og jer. Kun sådan, kan vi leve op til vores motto om, at den succes vi skaber for andre, danner grundlag for vor egen.

 

Vi glæder os til samarbejdet.