HUSPRISER & GRUNDE 

bozel er formentlig markedets bedste tilbud på et design og lavenergi hus. Ikke nok er vi super energivenlige, vi har formentlig også markedets bedste design og service. Vi designer gerne det helt rigtige hus til jer. Mulighederne er utallige, og prisen for et unikt designet hus er i øjeblikket fra kr. 14.000 per m2. Alle bozel huse er nøglefærdige og indflytningsklare, og jeres nye liv i et bozel hus kan begynde, så snart I har modtaget nøglen. Lad os sammen gøre jeres drømme til virkelighed. 

DESIGN OG LAVENERGI HUS

Priser er vejledende og inkl. moms​                                                                

For os er prisen også en del af trygheden, og ikke mindst, at når der skrives under på en kontrakt, så er der ikke ubekendte, der pludselige kommer frem. Ovenstående er derfor ting, der naturligvis er inkl. i prisen hos bozel. 

 

Designet er altafgørende for os, og derfor tager vi ikke penge for hele arkitekt og design delen. Den er inkl. i vores m2 pris og en del af bozel konceptet.

Denne del kan ofte udgøre mange hundrede tusinder af kroner, men ikke hos bozel!

 

Kontakt os for en snak om mulighederne, det første besøg og skitser med budget er gratis.

Derefter indgår vi en design aftale som klare alt fra første streg til endelig kontrakt alt dette er inklusiv i husprisen som det kan ses af ovenstående.

 

Ønsker du herefter ikke at indgå kontrakt afregnes arbejdet efter medgået tid.

 

Dog med en aftalt max. pris der ligger på ca 100.000,-

for alt dette får du dig en design process ud over det sædvanlige.

Læs mere om vores design studie her:

 

 

bozel MODUL HUS

bozel BETONHUS                   
Evt. design tillæg*                       
Evt. indretnings tillæg*

Når kunden går til ekstremer*                
 

Priserne er beregnet for Sjælland, der kan opnås besparelse ved byggeri i Jylland.

 

Prisen er inklusiv fuld tegningssæt for arkitekt, Ingeniør og konstruktions beregninger.

Dette renger vi altid med når vi giver en pris på huset, så I får den samlede pakke løsning hos bozel og vores entreprenører.

*Ekstra design og indretningstillæg kan f.eks. være huse med ekstra store udhæng, store væg- og glaspartier, høje og svævende elementer, tilbygninger, special designede køkkener osv. som kan give variationer i prisen. Vores erfaring er, at det sjældent varierer mere end Kr. 2-3.000 per m2 i tillæg.

Kun meget få huse har tilvalg derudover, det kan være elevatore, vinkældere under jorden, biografer mv.

Dette fårnaturligvis prisen til at række længere, men bozels ideer og vores entreprenører kan løse enhver opgave.

Prisen afhænger dermed af de forskellige design valg, der foretages. 

 

Generelt er bozel et godt valg, når du vil lidt mere, og her viser vores erfaringer os, at vi ligger på et valg af design og luksus langt under de alternativer, som ellers findes på markedet.

 

bozel er design huse ud over det sædvanlige.

 

Vores huspriser er naturligvis faste, så når vi har en aftale, så er det en aftale. Alle hustyper fra bozel kan leveres til disse priser.

 

Og, så er det vigtigt for os, at du taler med tidligere familier, der har fået leveret et bozel hus, så du trygt kan gå i gang med dit eget projekt. Alt dette vil jeres rådgiver hjælpe med.

Kr. per m2

Kr. per m2

Kr. per m2

Kr. per m2

Kr. per m2

 

13.000

14.000

2.000

2.000

2.000

 

 GRUND ELLER NEDRIVNING ?

Et krav for at bygge nyt er, at I har en grund. Har I ikke det, så lad bozel hjælpe jer. Vi har et stort netværk og vi kan ofte hjælpe med at finde den grund, der passer til jeres drømmehus, overalt i Danmark. 

 

Langt de fleste af vores kunder går faktisk den modsatte vej. De ønsker at bosætte sig i et bestemt område, finder den optimale grund og river det eksisterende hus ned. Drømmehuset har jo også krav på en drømmegrund, og den opstår meget ofte ved en eksisterende placering med beplantning, udsigt osv. 

 

Og, så er der dem, der gerne vil blive boende i det nuværende område, men ønsker sig drømmehuset. Når de regner på det - med alle de fordele et nyt hus har med 0-omkostninger til bl.a. varme og el - så rives det gamle hus ned, og der bygges et nyt, lækkert design og lavenergi hus på samme grund. 

 

Blot tag fat i vores rådgivere for en snak om netop jeres muligheder, og hvordan vi kan hjælpe jer, eller læs mere her om, hvordan du sparer 25.000 om året, samt hvad eksperterne anbefaler.

EN TRYG HANDEL

At bygge et nyt hus er på den ene side en meget spændende proces, men på den anden side også en proces, som er nødvendig at styre målrettet for at komme frem til drømmehuset, og ikke mindst, at budgettet overholdes. bozel skaber en spændende måde at handle hus på. Vi designer og indretter huset helt specielt til jer - og i samarbejde med jer.

 

Vores rådgivning og dialoger med designs på skitse niveau er naturligvis ganske gratis, og det giver jer et klart billede af, hvad der kan lade sig gøre, og ikke mindst hvor meget jeres drømmehus vil komme til at koste. Vi kalder dette for et detaljeret inspirationsmøde.

 

Har I allerede en grund, vil vi gerne besigtige den, da grunden har stor indflydelse på husets form. Dernæst fastlægges omfanget af huset, jeres behov til indretning samt endeligt budget. Det er også her, I vælger, om det skal være et af vore allerede designede huse, eller om I ønsker at få et oplæg på jeres helt eget designet hus. 

TRYGHED I TEKNIKKEN

Som en del af vores vision om, at vi vil være banebrydende - ikke bare på design og lavenergi - så vil vi også effektivisere byggeprocesserne og dermed skabe fornuftig økonomi i byggeriet. bozel har bl.a. foto kvalitetssikring og online tegnings koordinering på byggepladserne. 

 

Ingeniøren sikrer den statiske koordinering og kvalitet hele vejen igennem processen fra ide til indflytning. 

 

Der varetages bl.a. følgende som en del af den totale entreprise:
 

  • Granskning af udleveret materiale.

  • Afklaring af statiske problemstillinger.

  • Statiske beregninger, såvel som kontrol af energiberegningerne.

  • Korrespondance med leverandører for afklaring af evt. problemstillinger.

  • Løbende korrespondance med leverandører og bygherre for afklaring af evt. spørgsmål og problemstillinger.

  • Samtlige konstruktionstegninger, herunder detaljer og vejledninger.

  • Kvalitetssikring/opsyn med egen dokumentation ved udførelse af arbejdet og byggeriet, herunder kontrol af fundament, konstruktion, tagkonstruktion, indvendig/EL/VVS, puds/facade, indretning, aflevering, trykprøvning og energimærkning.


Retningsgivende for kvalitet og kvalitetssikring er Dansk standard og www.tolerancer.dk. Kvalitet bliver kontrolleret dagligt på byggepladserne. 

ENDNU MERE TRYGHED I BYGGEFASEN

bozel har specialaftaler med vores leverandører omkring sikkerhed og kvalitetssikring. Vores ingeniører deltager ofte i byggemøder og sikrer, at det udførte arbejde opfylder alle kvalitetskrav.

 

Din sikkerhed for betalinger er, at der aldrig på noget tidspunkt er sket betaling for ydelser, der ikke er leveret. bozel afstemmer på alle byggemøder, hvor langt byggeriet er kommet med både materialer og selve montagearbejdet. Derefter fastlægges og godkendes byggeriets status og dermed også, hvad der betales i raten. Du og din rådgiver deltager og godkender dette. 

 

bozel deponerer naturligvis 10% sikkerhedsstillelse i forbindelse med byggeriet, der følger de løbende ratebetalinger. 

 

bozel har altid alternative leverandører parate således, du ikke vil få problemer i tilfælde af konkurser el. lignende.

 

bozel tegner byggeskadeforsikring, og dette er nok den største sikkerhed for dig. Forsikringen sikrer via forsikringsselskabet i 10 år mod udgifter til væsentlige byggeskader, når de har årsag i forhold fra opførelsen af byggeriet. Der medfølger 1 års og 5 års gennemgang.

BOZEL HOUSES | CVR NR: 36 73 05 36 | Bautavej 1A | 8210 Aarhus V | Tlf: +45 29 93 58 02 | salg@bozelhouses.com 

Billeder og tegninger er beskyttet af ophavsret, og må ikke benyttes i privat eller erhvervsmæssig henseende uden skriftelig samtykke fra BOZEL©