ROOM 1-2-3

Vi tænker vores huse som helheder

 

ROOM 1 - Husets hjerterum, hvor hverdag og fritid er i harmonisk samspil, f.eks.:

 

 • Indgangen er husets alter. Her er lyst og indbydende. Vi modtager gæsterne med glæde og inspiration. Entréen i rene linjer giver ikke plads til rod, men plads til et ”hjerteligt velkommen”.

 • Helt fantastisk køkken/alrum med anderledes form, med masser af plads og direkte adgang til husets Room 2. Rummet har en fantastisk loftsvirkning med både højt til loftet og skæve vinkler.

 • Stuen er noget ganske særligt og er adskilt fra køkken/alrum. Her er ligeledes højt til loftet og skæve vinkler, og stuen har direkte adgang til husets Room 2-3.

 • Ungdomsafdeling med typisk 2-3 store værelser med god plads, hvoraf det ene er med direkte adgang til Room 2.

 • Et badeværelse med stor bruseafdeling og direkte adgang til husets Room 2, hvor det store wellness center er indrettet.

 • Det store forældrebadeværelse med plads til wellness er indrettet med lys og rummelighed og har direkte adgang til husets udebadeværelse.

 

ROOM 2 - Energi for livet

 

Room 2 er glashuset, udestuen eller orangeriet (kært barn har mange navne), som giver en perfekt ramme for overgangen mellem inde livet (Room 1) og udelivet (Room 3), og som samtidig er husets energicenter.

 

Husets energicenter er stedet, hvor energien produceres. bozel har samlet varmepumpe og solceller i en ny form for enhed, kaldet Room 2. Energien bliver ikke alene produceret af solens stråler, luften og solcellerne, men nærmere i en harmonisk sammensætning med livet i huset. Room 2 er typisk en 30 - 50 m2 anderledes bolig. I tillæg til det store hus er energicentret en del af husets primære energikilde.

 

Room 2 er langt mere end solcelleelementer på taget - det er en bygning i sig selv og bygget som et delvist uisoleret rum, hvor solen giver energien til både familien i huset såvel som teknikken. Indretningen designes i samarbejde med den enkelte familie,  og tanken bag er køkken, bad, aktiviteter og wellness for både for krop og sjæl.

 

Danmark er med helt fremme i forskningen i solenergi og udviklingen af nye solcelletyper. Solceller regnes for at være den reneste energiproduktion. En solcelle er en halvleder, der omsætter lysstråling til elektricitet uden bevægelige dele eller slid. Fede huse kræver fed solcelle strøm! Det er ikke nok kun at have solceller, og bozel lægger vægt på, at de ikke kan ses. Det handler om fedt design og ikke kun strøm. Og, det er en kendsgerning at kreditinstitutter vurderer huse med solceller højere end uden, men også at der trækkes store beløb fra i vurderingen hvis solcellerne kan ses. 

 

Vi har igennem flere år arbejdet målrettet på at kunne præsentere det absolut bedste inden for solceller og fedt design. Vi har udviklet Room 2 integrerede solceller, og nu er vi skridtet videre, med det udviklede system, der vil kunne indpasses til alt, enkelt, nemt at montere, på Room 2, på tage, på flade tage, på garager, og ikke mindst som en del af mange smukke og fede løsninger.

 

En Room 2 løsning med solceller eller en spændende carport, producerer i dagens kroner energi for ca. kr. 12.000,-. Hvis elprisen stiger med 7%, som den ca. har gjort de sidste 20 år, så producerer anlægget for kr. 2,3 millioner el.

 

Blive inspireret til spændende Room 2 løsninger  under INSPIRATION heller klik her

 

ROOM 3 - Udelivet

 

Havens liv er tænkt som en del af indretningen. Livet er samlet i og omkring husets Room 1-2, og havens rum er Room 3. bozel laver gerne havedesign med livskvalitet, fordi vi ser haven som et rum, og ikke som så mange andre.

 

Haven skal ikke kun være en fryd for øjet, men i bund og grund fryd for livet. Haven er indrettet som en del af livet i huset. Der er direkte adgang fra næsten alle husets rum ud til havens Room 3. Vi designer udebadeværelser, udestuer, udekøkken, udemotion og udewellness. Kort sagt alt, hvad der hører et godt liv til. Vi har gennem flere år lavet spændende indretningsløsninger og også her tænker vi anderledes, og leger med vand, sten og møbler fra spændende dele af verden. Vi tænker bl.a.:

 

 • Udekøkkenet er ikke bare en kuglegrill – det er også vand, opbevaring, afløb, læ for sol og vind, og hvorfor ikke få jeres private træfyrede pizzaovn direkte fra vore leverandører i Sydeuropa.

 • Vand er en del af det grønne miljø. Det er sjovt og inspirerende at lege med vand i haven, og ligegyldigt om vandet kommer fra tagets nedløb eller fra fyldte bassiner, er det med til at skabe liv.

 • Som en del af et udekøkken vil det være naturligt også at have et udebryggers, en arbejdsplads til det grove arbejde.

 • Træ er en vigtig del af havemiljøet. Træ skaber varme, grønt skaber liv, og haven bliver ikke til ophold uden. Bozel laver arealer, hvor grønt og træ bliver til områder, hvor det er dejligt at være.

 • Sten som det solide og hårde. Sten skaber trivsel i haven, ikke som kedelige belægninger, men som møbler, plantekummer eller rammen om vand og ild. Velkommen til en verden, hvor nye som gamle sten, der har set livet i tusinder af år, nu er med til at skabe jeres liv i hus og have.

 • Indret området mere afslappet, brug gode møbler, tænk solidt og naturligt, skab en atmosfære, der lader jer blive. Brug området til afslapning eller måske arbejde. Indret jer med områder med sofaer, borde og det rigtige lys for maksimal afslapning.

 • Arbejd ude i kontoret. Flyt ud, lav området så det passer netop jeres arbejdssituation. Direkte adgang fra kontoret indendørs, med skygge om dagen, og rolig med placering midt i naturen.

 • Naturligvis skal haven have et udebadeværelse. Ikke bare en kold bruser, men varmt og koldt vand, bruser, badekar og som en del et wellnes område, hvor I kan tage sol, gå i bad, nyde lyden, naturen, himlen og slappe af. Vælg mellem bødkerkar efter gamle svenske traditioner med indbygget brændeovn, eller udendørs jacuzzi efter moderne principper med timer, så den er klar, når du vil have det. Eller hvorfor ikke en opvarmet saltvands pool der kan anvendes året rundt...... mulighederne er mange.

Bliv inspireret til spændende Room 3 løsninger  under INSPIRATION heller klik her

 

 

bozel drivhuse og solceller

Drivhuse til mennesker - ROOM 2